Политика

София била тяхна?

Източник: Фейсбук

Този текст написа в деня, в който военният пилот Румен Радев бе избран за президент на Република България на личната си фейсбук страница руският държавен служител Александр Дугин. Освен, че се радва за изборните резултати на хора, които припознава за „свои“, той е и главен съветник на председателя на руската Дума (Сергей Наришкин) и така служител не само на руската държава, но и на партията на Владимир Путин. Иначе е познат като главен идеолог на новата великоруска идеология и в много от речите на руския президент се разпознават основните тези на неговата фабрика за идеи. Освен това има и време да работи като професор в социологическия факултет в Московския държавен университет.

Дугин членува в национално-патриотичния фронт „Памет“ и окултния „Черен орден“, основава партията на националболшевиките, чете лекции за теориите на заговора в Генералния щаб на руската армия, разпространява различни религиозни учения.

БСП малко преди това изказване пък обеща, че „няма да изпусне Радев и ще го следи във всяка негова крачка“, докато той стоеше на масата им и не каза нищо, както не посмя да противоречи и на руския патриарх, когато той му държеше сметка, защо били споменати други, освен руснаците на връх „Шипка“.

За мен лично видеото бе покъртително.

Не се изненадах и когато каза на БСП, че ще бъде техният боец:

В сферата на националната сигурност за пръв път в историята ни се налага чужди служби да се свързват с ДАНС по дипломатически път и да искат съветниците му да престанат да имат нерегламентирани контакти с вражески служби, а НАТО да отнеме достъпа на главния му съветник до класифицирана информация.

В следващите 3 до 9 месеца или повече той ще управлява еднолично България. Докато се разиграват шпионски скандали за западните служби и медии има опасност точно той да е троянският кон на Евразия в страната.

Това е лично мнение и не обвързвам никого с него.

Може да харесате и

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *