Медицина

Над 80 000 ненужно починали над обичайното за България в следствие на Ковид 19

Хората почиват и след ваксина и след ядене на баничка, без да има причинно-следствена връзка между тези явления. Ваксините намалиха, според възрастовата група между 10 и 17 пъти леталитетът в следствие на Ковид 19. Т.е. при условие, че всички ще се заразят, а то е факт, че така стана, ако всички бяха трикратно ваксинирани преди това щеше да има не 80 000, а около 2000 починали. Това са онези, които имат заболявания, непозволяващи им да развият специфичен имунен отговор.

В науката сме конкуренти и съперници с други институти и университети и национални професионални дружества. Всеки се опитва да изобличи другите в грешка, да го допълни, поправи. Големи колективи коригират всяка статия (peer review). В пандемията няма да намерите в НИТО една държава НИТО един научен институт, университет, академия, национално професионално дружество, което да не препоръча ваксинацията. Няма и нито едно от първите 300 списания. Ако имаше някаква грешка, онзи, който я бе изобличил щеше да е милиардер. Така се случват при нас нещата.

На разбираем език е много добре обяснено тук: https://e-vestnik.bg/35382/provalat-na-obshtestvoto-i-trite-garbitsi-na-smartta-v-balgaria/.

Т.е. над средната смъртност за трите предходни години само през 2021-ва година пандемично повишената смъртност е довела само за този период до 56 000 допълнителни над завишение случаи. Подобно е и за 2022-ра, откъдето идват и данните от 80 000 – 100 000 извънредно починали повече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *