Здравна политика

Не, не е прав!

Масовата истерия на НЕваскинираните по повод на изказването на доц. Атанасов по телевизията е още един белег, че може човек и да е временен началник на Ковид отделение и пак да не знае за какво говори.

Многократно на всички европейски езици бе обяснено, че въпреки учебникът от седемдесетте години на миналия век, който той цитира, няма как по наличие на антитела на този етап да се издава сертификат, понеже НЕ се знае къде е границата, след която човек е защитен.

Може човек да има много антитела и да боледува и да има малко антитела и да не боледува, защо тогава да се издава сертификат, въз основа на стойност, която не ни носи никаква информация?


Да повторя: не ни трябват лекари, които не вярват в медицината, не ни трябват учители, които не вярват в науката, не ни трябват полицаи, които не вярват в нуждата от опазване на обществената сигурност!

Що за лекар и учител ще си, ако отричаш базова наука, след като всички медицински факултети, всички университети, всични национални, европейски, американски и международни професионални и научни огранизации и журнали препоръчаха единно ваксинация на всички над 12-годишни и ти да не се ваксинираш, защото си мислиш, че ти знаеш повече от тях?

Неговата логика е като тази в долния колаж:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *